• Desde: 27 de abril de 2017. 18:00 h
  • Hasta: 27 de abril de 2017. 19:30 h

El Instituto Cartográfico y Geológico de Cataluña (ICGC) organiza esta sesión informativa, abierta a todos, con el objetivo de dar a conocer los servicios, productos y programas de investigación e innovación que desarrolla, para apoyar el sector agrario y, en particular, a las empresas agrarias de Cataluña.

Serveis i productes de l'ICGC per al sector agrari
Serveis i productes de l'ICGC per al sector agrari

Presentación

L'ICGC, a partir de les seves competències, actius i experiència precedent, té un ampli catàleg de productes i serveis amb una alta potencialitat per ser utilitzats per les empreses que ofereixen serveis al sector agrari. El coneixement d'aquests productes, serveis i programes de recerca que està desenvolupant, orientats al sector agrari i mediambiental, ha de permetre a les empreses i actors implicats obrir noves oportunitats de negoci i generació de beneficis, basades en una informació pública actualitzada, de qualitat i a l'abast de totes elles.

En la jornada es farà un repàs a les activitats principals portades a terme per l'ICGC des de les disciplines de la geologia i l'observació de la Terra, com a proposta de transferència de coneixement i diàleg entre els professionals de les geociències i els actors sobre el territori del sector agrari.

Programa

18:00 - 18:10
Benvinguda al Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus i presentació de la jornada
Xavier Berastegui, subdirector adjunt de Geologia i Geofísica, ICGC

18:10 - 18:40
Agricultura i observació de la Terra: amb els ulls de l'ICGC
Jordi Corbera, cap de l'Àrea de CSPCOT, ICGC
Vicenç Palà, cap de la Unitat de Cartografia Temàtica, Àrea de CSPCOT, ICGC

18:40 - 19:10
Informació dels mapes de sòls 1:25.000 de l'ICGC per a la gestió agronòmica i del medi ambient
Emili Ascaso, cap de la Unitat de Recursos Geològics, ICGC

19:10 - 19:30
Torn obert de paraules

19:30
Cloenda

Inscripció: L'assistència és gratuïta però, atesa la capacitat limitada de la sala, és indispensable inscriure’s al més aviat possible. Inscriviu-vos

logo

Boletín Nosolosig

Suscripción a Nosolosig

Catálogo de empresas

Nosolosig en Twitter

WSiabato
WSiabato Estamos aportando a la gestión del #COVID19: wsiabato.shinyapps.io/Vulnerabilidad… Análisis de vulnerabilidad de la capacidad hos… twitter.com/i/web/status/1…

Reenviado Hace 3 días.